10 Monster Hunter World Tips Thatll Make You A Beast Master

x Συμβουλές Monster Hunter Earth που θα σας κάνουν να είστε Chief Brute – Υπολογιστές

Περιεχόμενο:

 • i. Αναλάβετε Bounties
 • 2. Κυριαρχήστε την κίνησή σας
 • 3. Ακονίστε τα όπλα σας
 • four. Fling Poop
 • 5. Πειραματιστείτε με όπλα
 • 6. Φάτε φαγητό και επιδρομή στο κουτί ανεφοδιασμού
 • 7. Μην αλέσετε πανοπλία χαμηλής τάξης
 • 8. Δημιουργία προεπιλογών και επανεκκίνησης
 • 9. Συλλέξτε και δημιουργήστε τα πάντα
 • 10. Σύλληψη τεράτων
 • eleven. Διαβάστε την κριτική


Λοιπόν, έχετε πάρει το Monster Hunter World σε υπολογιστή και αποφασίσατε να το κάνετε. Αφού πραγματοποιήσετε μια αποστολή ή τρία, ίσως να αναρωτηθείτε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τους βασικούς μηχανισμούς του παιχνιδιού PC. Γιατί το κίνημά μου είναι τόσο βαρύ; Τι είναι όλα αυτά τα σκουπίδια που συλλέγω στη φύση και για ποιο λόγο είναι καλό; Γιατί τα τέρατα προκαλούν συντριπτικά χτυπήματα ενώ απομακρύνουν την επιθετική μου σπαθιά; Όχι, κυνηγός. Εάν είστε νέοι στη σειρά, έχουμε μια λίστα με τις συμβουλές του Monster Hunter που θα σας μετατρέψουν σε κτήτορ master σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τέσσερις γενιές παιχνιδιών προηγούνται του Monster Hunter Globe (29,99 $ στο Humble Packet) και κάθε εποχή προσθέτει σημαντικά συστήματα παιχνιδιού και βελτιώσεις. Το Monster Hunter World, ως η πέμπτη σημαντική δόση της σειράς, εισάγει νέους μηχανικούς στο μείγμα για να απολαύσουν οι θαυμαστές και οι νεοεισερχόμενοι. Μπορείτε να μαζέψετε αντικείμενα πιο γρήγορα, να χρησιμοποιείτε φίλτρα ενώ κινείστε, να τρώτε σημαντικά γεύματα που ενισχύουν την υγεία κατά τη διάρκεια μιας αποστολής και να αλλάζετε τα όπλα και τις πανοπλίες σας κατά τη διάρκεια μιας αποστολής.

Αυτές οι βελτιώσεις βελτιστοποιούν τα κυνήγι και τα καθιστούν πιο βολικά από ό, τι σε παλαιότερα παιχνίδια Monster Hunter. Παρά αυτά και πολλές άλλες τροποποιήσεις, το βασικό παιχνίδι του Monster Hunter World είναι εξίσου ελκυστικό και δύσκολο με τα προηγούμενα παιχνίδια. Με την πρώτη ματιά, αυτό που μοιάζει με ένα απλό παιχνίδι δράσης με δράκους είναι μόνο η κορυφή του τεράστιου παγόβουνου που είναι πλούσιο σε παιχνίδια.

Εάν ελπίζετε να κατακτήσετε το προκλητικό γάντι που το Monster Hunter World ρίχνει στα πόδια σας, λάβετε υπόψη τις ακόλουθες συμβουλές καθώς παίζετε στο παιχνίδι. Το Monster Hunter World προσφέρει δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες ώρες κυνηγετικής δράσης, αλλά κάθε περιπέτεια ξεκινά με τα ίδια πρώτα βήματα. Φροντίστε να συνεχίζετε να ταλαντεύεστε τακτικά, καθώς θα προσθέσουμε νέες συμβουλές στη λίστα για να σας βοηθήσουμε με κυνήγι για προχωρημένους μόλις ξεκινήσουν οι πιστώσεις.

i. Αναλάβετε Bounties


Τα Bounties είναι μικρές, προαιρετικές αποστολές για τις οποίες κάνετε εγγραφή στο Κέντρο Πόρων στο Astera’s Tradeyard. Συνήθως περιλαμβάνουν την καταπολέμηση ή τη σύλληψη μιας συγκεκριμένης κατηγορίας τέρας ή τη συλλογή ενός συγκεκριμένου αριθμού πόρων. Αυτές οι αποστολές καθίστανται διαθέσιμες πολύ νωρίς στο παιχνίδι και σας ανταμείβουν για την εκτέλεση ενεργειών που συνήθως κάνετε στα κυνήγι ούτως ή άλλως, οπότε μπορείτε επίσης να τις πάρετε για να κερδίσετε ανταμοιβές μπόνους.

Στην πραγματικότητα, κάθε φορά που ολοκληρώνετε μια αποστολή, κατευθυνθείτε στο Κέντρο Ερευνών για να δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για να ολοκληρώσετε ένα Bounty. Τα bounties τείνουν να σας ανταμείβουν με Armor Spheres, τα οποία χρησιμοποιείτε για να ενισχύσετε την άμυνα της πανοπλίας σας. Εφόσον αναλαμβάνετε τακτικά bounties, δεν θα έχετε έλλειψη Spheres για την πανοπλία σας και θα είστε περισσότερο από έτοιμοι για οτιδήποτε έρχεται στο δρόμο σας.

2. Κυριαρχήστε την κίνησή σας


Η κίνηση του χαρακτήρα σας είναι εξαιρετικά σκόπιμη και βαρύ. Σε αντίθεση με τους τίτλους δράσης όπως το Devil May Weep ή το Bayonetta (xix,99 $ στο Apprehensive Bundle), δεν μπορείτε να ακυρώσετε κινούμενες εικόνες ή να αντιδράσετε ανακλαστικά χωρίς να υπολογίσετε τα βήματα. Όλα έχουν ένα κινούμενο σχέδιο εκκίνησης, από το να σχεδιάσετε το όπλο σας μέχρι να θεραπεύσετε τον εαυτό σας με φίλτρα, καθώς και ένα κινούμενο σχέδιο ανάκτησης που πρέπει να θυμάστε κάθε φορά που τα εκτελείτε. Αυτό μπορεί να κάνει την μάχη να αισθάνεται δυσκίνητη και αργή, αλλά κάθε συνάντηση στο παιχνίδι έχει σχεδιαστεί βάσει των δυνατοτήτων του κυνηγού σας. Εάν ταλαντεύεστε, χάσετε και τιμωρηθείτε για αυτό, το σφάλμα σας φέρει. Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν για τα τέρατα. αν κινούνται προς εσάς και μυρίζουν τις επιθέσεις τους, έχετε ένα πρώτο άνοιγμα για να ξεκινήσετε μια αντεπίθεση.

Popular:   9 Fun Photography Projects To Keep You Sane While Youre Stuck Indoors

Ας μιλήσουμε για λεπτομέρειες. Ο αποκλεισμός είναι μια σχεδόν άμεση υπόθεση με οποιοδήποτε όπλο που το επιτρέπει, αλλά λάβετε υπόψη ότι παίρνετε ζημιά σε τσιπ εάν επιλέξετε να εκτρέψετε τις επιθέσεις αντί να τις αποφύγετε. Ωστόσο, ορισμένες επιθέσεις δεν μπορούν να αποκλειστούν νωρίς στο παιχνίδι, αλλά απαιτούν βελτιώσεις ικανότητας από συγκεκριμένες πανοπλίες ή γοητεία.

Λάβετε υπόψη ότι το ρολό αποφυγής σας έχει πολύ περιορισμένα πλαίσια ανθεκτικότητας. Μπορείτε θεωρητικά να αποφύγετε τις επιθέσεις με τη βάση του αποφεύγοντας, αλλά το παράθυρο του πλαισίου είναι τόσο στενό που είναι πολύ πιθανό να χτυπηθείτε ενώ η επίθεση ενός τέρατος εξακολουθεί να είναι ενεργή. Στις πρώτες στιγμές του παιχνιδιού, η αποφυγή είναι πιο κατάλληλη για την αποφυγή της επίθεσης ενός τέρατος εντελώς, αντί να κυλάει κάτω από αυτές. Όπως το μπλοκάρισμα, η αποφυγή μπορεί να βελτιωθεί αργότερα στο παιχνίδι με ικανότητες και γοητείες.

3. Ακονίστε τα όπλα σας


Βρήκατε λοιπόν ένα όπλο που σας αρέσει και έχετε μια καλή αίσθηση για την κίνηση των χαρακτήρων. Ώρα να χτυπήσετε μερικά τέρατα, σωστά; Ναι, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο στοιχείο παιχνιδιού που πρέπει να θυμάστε ενώ κυνηγάτε: την ευκρίνεια των όπλων. Εάν οι επιθέσεις του όπλου σας ξαφνικά αναπηδούν από τέρατα όταν δεν ήταν πριν, αυτό σημαίνει ότι το έχετε αμβλύσει μέχρι να γίνει σχεδόν άχρηστο.

Η ευκρίνεια του όπλου σας υποβαθμίζεται με κάθε επιτυχία. Μετά από ένα ορισμένο κατώφλι, που καθορίζεται από το μεμονωμένο όπλο, η ευκρίνεια μειώνεται κατά ένα ολόκληρο επίπεδο. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Πρώτον, το όπλο σας είναι πολύ πιο πιθανό να αναπηδά παρά να κόβεται. Δεύτερον, οι επιθέσεις σας προκαλούν λιγότερη ζημιά. Εάν η οξύτητά σας πέσει ένα επίπεδο, αφιερώστε λίγο χρόνο για να καλύψετε το όπλο σας, μετακινηθείτε στη γραμμή αντικειμένων σας στο λευκό σας και δώστε στο γρανάζι σας μια καλή ακρόαση. Η καλύτερη στιγμή για να γίνει αυτό είναι όταν ένα τέρας φεύγει σε άλλη περιοχή. Μόλις εξοικειωθείτε με μια συνάντηση, θα βρείτε πολλές ευκαιρίες για να ακονίσετε το όπλο σας.

Η ευκρίνεια των όπλων κατηγοριοποιείται ανά επίπεδο χρώματος. Η κόκκινη ευκρίνεια σημαίνει ότι το όπλο είναι τελείως αμβλύ και αναπηδά από τα πάντα. Η πορτοκαλί ευκρίνεια είναι ένα επίπεδο πάνω από αυτό. Ενώ είναι ελαφρώς πιο αποτελεσματικό, οι λεπίδες εξακολουθούν να αναπηδούν με τις περισσότερες επιθέσεις. Η κίτρινη βαθμολογία ευκρίνειας είναι η επόμενη. Σε αυτό το σημείο, η λεπίδα σας θα προσγειώνεται συχνά επιθέσεις σε πρώιμα τέρατα. Όλα τα αρχικά σας όπλα έχουν κίτρινη οξύτητα. Στη συνέχεια έρχεται το επίπεδο ευκρίνειας πράσινου, μπλε και λευκού. Το λευκό είναι το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ευκρίνειας.

Υψηλότερη ευκρίνεια σημαίνει ότι οι επιθέσεις σας περνούν πιο σκληρά απόκρυφα πιο αποτελεσματικά και μπορούν επίσης να προκαλέσουν ζημιά στο μπόνους. Δεν θα μπορείτε να φτάσετε τα επίπεδα μπλε ή λευκού στις αρχές του παιχνιδιού, αν και μπορείτε να φτάσετε στην πράσινη ευκρίνεια αρκετά γρήγορα μέσω αναβαθμίσεων. Ανεξάρτητα, ξεσπάστε εκείνη τη λευκή πέτρα για να διατηρήσετε το όπλο σας έντονο.

4. Fling Poop


Ναι, το διάβασες σωστά. Θα βρείτε σωρούς κόπρανα τεράτων παντού. Αυτή η επαναστατική κλίση είναι εξίσου ελκυστική για τα τέρατα όπως και για εσάς και είναι ένα πολύτιμο εργαλείο όταν χρησιμοποιείται με σύνεση.

Καθώς προχωράτε στο Monster Hunter World, συναντάτε συχνά ένα δεύτερο μεγάλο τέρας που παρεμβαίνει στο κυνήγι σας. Μερικά τέρατα μπορεί πραγματικά να είναι ευεργετικά και να πολεμούν / καταστρέφουν ό, τι κυνηγάτε, αλλά άλλα είναι εξαιρετικά επικίνδυνα ή απλά μια ενόχληση. Εάν ένα αδίστακτο τέρας σας ενοχλεί κατά τη διάρκεια ενός κυνηγιού, φέρτε μερικά κοπριά από το σπίτι για να πετάξετε στο πρόσωπό του. Οι κοπριάς, όταν επιτύχουν, αναγκάζουν ένα τέρας να φύγει σε άλλο τμήμα του χάρτη, δίνοντάς σας λίγο χώρο αναπνοής.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι μόνο μια προσωρινή λύση. Το τέρας στο οποίο σπρώξατε το poo μπορεί να επιστρέψει μέσα σε λίγα λεπτά ή το τέρας στο οποίο κυνηγάτε μπορεί να καταλήξει να φύγει στην ίδια περιοχή με την οποία ξεσηκώσατε το παράσιτο. Ακόμα, είναι μια επιλογή και μια από τις οποίες θέλετε να επωφεληθείτε εάν η μάχη με δύο τέρατα ταυτόχρονα αισθάνεται πολύ συντριπτική.

Popular:   Feeling Burned Out These Ambient Videos Can Help You Relax

5. Πειραματιστείτε με όπλα


Δεν υπάρχει κακή κατηγορία όπλων στο Monster Hunter World. Τα όπλα είναι καλά ισορροπημένα, οπότε μπορείτε και πρέπει να ξεγελάσετε με κάθε όπλο που μπορείτε να αποκτήσετε. Ευτυχώς, το κιβώτιο του εξοπλισμού σας είναι εφοδιασμένο με ένα από κάθε όπλο εκκίνησης στο παιχνίδι. Απλώς τραβήξτε ό, τι σας φαίνεται καλό, μιλήστε με τον υπάλληλο της γάτας σας στο δωμάτιό σας και μπείτε στη λειτουργία εξάσκησης για να αποκτήσετε μια αίσθηση.

Μερικοί τύποι όπλων είναι αρκετά απλοί, όπως η μεγάλη κατηγορία σπαθιών. Αν σας αρέσει να φορτίζετε μαζικά χτυπήματα, κάντε ένα γύρισμα. Το σπαθί και η ασπίδα είναι ένας τύπος όπλου με απλούς συνδυασμούς, μεγάλη ταχύτητα, σταθερή ανάκτηση και ένα αξιοπρεπές μπλοκ έκτακτης ανάγκης για τσίμπημα. Τα όπλα τρέχουν τη γκάμα από το απλό έως το εξαιρετικά τεχνικό, αλλά δεν θα ξέρετε τι σας αρέσει μέχρι να τους δοκιμάσετε.

6. Φάτε φαγητό και επιδρομή στο κουτί ανεφοδιασμού


Ο χαρακτήρας σας θα πρέπει να φάει ένα πλούσιο γεύμα για να του δώσει ένα stat buff πριν πάτε στο πεδίο. Τα γεύματα με συστατικά κρέατος σας δίνουν ώθηση επίθεσης, ενώ τα γεύματα με ψάρι σας ενισχύουν την άμυνα. Τα γεύματα με λαχανικά σας δίνουν μια στοιχειώδη ενίσχυση της αντίστασης. Όλα τα γεύματα ενισχύουν επίσης τη μέγιστη υγεία και αντοχή σας. Νωρίς, περιορίζετε μόνο σε δύο συστατικά για να επιλέξετε ένα γεύμα, αλλά μπορείτε να πραγματοποιήσετε προαιρετικές αναζητήσεις για να ανεβείτε την καντίνα και να ξεκλειδώσετε την πρόσβαση σε περισσότερα συστατικά.

Το πιο σημαντικό, τα γεύματα έχουν την ευκαιρία να σας δώσουν ισχυρές παθητικές ικανότητες κατά τη διάρκεια του κυνηγιού σας. Το αν το γεύμα ξεκλειδώνει τη δυνατότητα για εσάς ή όχι είναι τυχαιοποιημένο, αν και μπορείτε να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας επιλέγοντας γεύματα με φρέσκα, λαμπερά συστατικά. Μπορείτε να δείτε τις πιθανές παθητικές δεξιότητες ενός γεύματος προτού το παραγγείλετε. Για παράδειγμα, το Felyne Polisher επιταχύνει τυχαία τον χρόνο όξυνσης των όπλων σας, κάτι που είναι ωραίο όφελος.

Μόλις πετύχετε το γεύμα σας, κατευθυνθείτε προς το κουτί εφοδιασμού στο στρατόπεδο βάσης για να παραλάβετε μερικά δωρεάν αντικείμενα. Αυτό το σεντούκι είναι γεμάτο με φίλτρα πρώτων βοηθειών, μερίδες και μερικά εργαλεία για τέρατα αλλά σας βοηθούν στην αναζήτηση. Εάν το σήμα σας είναι ευάλωτο σε μπλοκ flash, θα βρείτε μερικά συμπληρωματικά σε αυτό το πλαίσιο. Θέλετε πρώτα να χρησιμοποιήσετε αυτά τα στοιχεία προτού χρησιμοποιήσετε τους δικούς σας πόρους.

7. Μην αλέσετε πανοπλία χαμηλής τάξης


Θα πρέπει να αναβαθμίζετε τακτικά το όπλο σας καθώς ξεκλειδώνετε νέα υλικά, αλλά μην χάνετε χρόνο για τη συλλογή υλικών για νέες πανοπλίες. Οι πανοπλίες χαμηλού επιπέδου ράφια όταν φτάσετε στο High Rank, οπότε κάθε σκληρή δουλειά που κάνετε για να δημιουργήσετε ένα νέο κομμάτι πανοπλίας στο Low Rank γίνεται ξεπερασμένη. Υπάρχουν πολλά δροσερά πρώιμα σετ για να φτιάξετε, για να είστε σίγουροι, αλλά ξεπερνούνται από εκδόσεις υψηλού επιπέδου στο High Rank. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αλέσετε όλα τα νέα υλικά για να δημιουργήσετε ένα νέο σετ και να μην χρησιμοποιήσετε ξανά το γρανάζι χαμηλής κατάταξης.

Ως νέος κυνηγός, θα πρέπει να βρεθείτε σε ένα μόνο στερεό πανοπλία χαμηλής κατάταξης και να το διατηρήσετε μέχρι να ξεκλειδώσετε το High Rank. Μια καλή επιλογή θα ήταν το σετ πανοπλίας Os, το οποίο αρκετά βολικά δεν απαιτεί από εσάς να πολεμήσετε κανένα τέρας: απλώς σπρώξτε γύρω από σωρούς οστών που συλλέγουν οστά τεράτων και αρχαία οστά και, στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στο εργαστήριο για να δημιουργήσετε το σετ όταν έχετε όλα τα υλικά. Καθώς προχωράτε στην ιστορία, αναβαθμίστε αυτό το σετ χαμηλής κατάταξης με Armor Spheres που κερδίζετε από κυνήγι για να βελτιώσετε την άμυνά του. Χρησιμοποιήστε το Armor Spheres ελεύθερα στο Low Rank καθώς, όπως και το πανοπλία, αποκλείονται από καλύτερες εκδόσεις αργότερα στο παιχνίδι.

viii. Δημιουργία προεπιλογών και επανεκκίνησης


Καθώς δημιουργείτε και κυνηγάτε, το κουτί αντικειμένων επεκτείνεται γρήγορα με εκατοντάδες χρήσιμα αντικείμενα. Ωστόσο, δεν χρησιμοποιούνται όλα τα αντικείμενα σε κάθε αγώνα. Αφήστε τους πίσω αν δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο τέρας που πολεμάτε αυτήν τη στιγμή. Η διαχείριση της θήκης των αντικειμένων σας για συνεχή ανανέωση ή αποθήκευση αντικειμένων είναι μια μεγάλη, κουραστική σπατάλη χρόνου. Ευτυχώς, το Monster Hunter World σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προεπιλογές για τη θήκη των αντικειμένων σας.

Popular:   How to watch Gervonta Tank Davis vs Rolly Romero fight | What to Watch

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να κατευθυνθείτε προς το κουτί αντικειμένων σας, να βάλετε τα αντικείμενα που θέλετε στη θήκη αντικειμένων και να το αποθηκεύσετε ως προκαθορισμένο. Στη συνέχεια, όποτε χρειάζεστε αυτά τα συγκεκριμένα αντικείμενα για κυνήγι, κατευθυνθείτε προς το κουτί αντικειμένων σας για να επιλέξετε αυτό το σετ για αυτόματη επανασυσκευασία τους, αρκεί να έχετε όλα τα απαραίτητα αντικείμενα στο κουτί.

Ενώ αυτό εξαλείφει τη συνεχή απασχολημένη εργασία που εμπλέκεται στη μη αυτόματη επιλογή και μετακίνηση αντικειμένων, εξακολουθείτε να θέλετε να συνηθίσετε να τσεκάρετε το κουτί των αντικειμένων σας μεταξύ κυνηγιών. Αυτό είναι χρήσιμο για την απομάκρυνση οποιωνδήποτε αντικειμένων που συλλέξατε, τη δημιουργία πολύτιμων εργαλείων και την ανταλλαγή συνόλων εάν χρειαστεί. Η προρυθμισμένη επιλογή είναι μια εξαιρετική εξοικονόμηση χρόνου, οπότε χρησιμοποιήστε την.

nine. Συλλέξτε και δημιουργήστε τα πάντα


Καθώς περιπλανηθείτε σε όλο τον κόσμο αναζητώντας το σήμα σας, θα βρείτε μια εκπληκτική ποσότητα σφαλμάτων, βοτάνων, μανιταριών, μελιού, σπόρων και πετρωμάτων για να τα παραλάβετε και να τα βάλετε στην τσέπη σας. Όλα αυτά έχουν κάποια χρήση, αν και μπορεί να μην είναι άμεσα εμφανή με την πρώτη ματιά. Τα βότανα μπορούν να παρασκευαστούν σε φίλτρα, για παράδειγμα, αλλά συνδυάζονται με μέλι. Το αποτέλεσμα είναι ένα Mega Potion (το αντικείμενο θεραπείας).

Το πιο σημαντικό, μπορείτε να δημιουργήσετε μερικά εξαιρετικά ισχυρά εργαλεία μέσω της χειροτεχνίας. Όταν συνδυάζεται με εργαλεία παγίδας, το Thunder Bugs μπορεί να δημιουργήσει παγίδες σοκ που παραλύουν τα τέρατα για λίγα δευτερόλεπτα, δίνοντάς σας πολύτιμες στιγμές για να ξεκινήσετε μια επιθετική επίθεση. Η πυρίτιδα σε συνδυασμό με τα βαρέλια δημιουργεί βόμβες, τις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε κοντά σε ύπνο ή παγιδευμένα τέρατα και να πυροδοτήσετε για μεγάλες ζημιές.

Μεταξύ των πολλών αντικειμένων που μπορείτε να δημιουργήσετε, τα πιο ευεργετικά είναι τα Powertalon και Armortalon. Αυτά τα στοιχεία δίνουν μια επίπεδη επίθεση και αμυντική ώθηση, αντίστοιχα. Δημιουργούνται συνδυάζοντας ένα Armorcharm και Powercharm με ένα ταλέντο του Bazelgeuse. Το Bazel είναι ένα τέρας που έχει καθυστερήσει το παιχνίδι, οπότε θα χρειαστεί λίγη ώρα πριν μπορέσετε να πάρετε τα χέρια σας σε αυτά τα ισχυρά αντικείμενα. Ωστόσο, μπορείτε να αγοράσετε Armorcharm και Powercharm από το αποθεματικό αποθεματικών για να προσφέρετε στον εαυτό σας μια ωραία, αν και λιγότερο σημαντική επιθετική και αμυντική ώθηση. Απλά κρατήστε αυτά τα αντικείμενα πάνω σας κατά τη διάρκεια του κυνηγιού για να απολαύσετε το αποτέλεσμα τους.

Όταν ξεκινάτε να δημιουργείτε τα ταλόνια, διατηρήστε και τις γοητείες στο απόθεμά σας. Τα εφέ τους συσσωρεύονται μεταξύ τους, δίνοντάς σας +thirty άμυνα και +15 επίθεση ώθησης όταν και τα τέσσερα αντικείμενα βρίσκονται στο απόθεμά σας.

10. Σύλληψη τεράτων


Το να χτυπάς το κεφάλι ενός θηρίου είναι διασκεδαστικό, αλλά ας το παραδεχτούμε: μερικά τέρατα μπορεί να είναι ενοχλητικά για να πολεμήσουν. Είτε πρόκειται για τα ερεθιστικά αποτελέσματα της κατάστασής τους, τις ακανόνιστες κινήσεις τους ή την τάση να πετούν μακριά σε άλλες περιοχές του χάρτη, ορισμένα τέρατα δεν κατεβαίνουν εύκολα. Εάν απογοητευτείτε με το λατομείο σας, ξέρετε ότι μπορείτε να τερματίσετε τον αγώνα λίγο νωρίτερα, συλλαμβάνοντας το τέρας αντί να το σκοτώσετε εντελώς.

Εάν έχετε δημιουργήσει μαζί τα στοιχεία που συναντάτε, θα δημιουργείτε πάντοτε Tranq Bombs. Αυτές οι εύχρηστες βόμβες (φτιαγμένες με Sleep Herbs and Parashrooms) καταπραΰνουν ένα αδύναμο τέρας που σχεδόν πέθανε, αλλά μόνο εάν το πλάσμα παγιδευτεί σε παγίδα. Αν θέλετε να ολοκληρώσετε ένα κυνήγι, μπορείτε να πολεμήσετε ένα τέρας μέχρι να κολλήσει, και αφήστε το να φύγει στη φωλιά του. Καθώς ο φτωχός μπάσταρδος κοιμάται, βάλτε μια παγίδα κάτω από τη μύτη του και χτύπησε με δύο βόμβες Tranq. Boom: Ολοκληρώθηκε η αναζήτηση.

11. Διαβάστε την κριτική

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη αναθεώρησή μας για το Monster Hunter Globe για ακόμη περισσότερες συμβουλές για να γίνετε ο πιο φοβισμένος θηριοφόρος σε όλη τη γη.

10 Monster Hunter World Tips Thatll Make You A Beast Master

Source: https://el1.texasucanpaint.com/10-monster-hunter-world-tips-thatll-make-you-a-beast-master-1073