10 Rocket League Tips Thatll Give Your Car Hot Wheels

ten Rocket League-tips som ger din bil heta hjul – Dator

Innehåll:

  • x. Bind om kontrollerna
  • 9. Fixa kameran
  • eight. Support är viktigt
  • 7. Hantera din boost
  • 6. Passiv aggression
  • 5. Hoppa och kör bakåt
  • iv. Ta till luften
  • iii. Missbruka väggarna
  • 2. Anpassad utbildning
  • 1. Ta pauser


Rocket League är ett förenklat, men ändå bedrägligt djupt, konkurrenskraftigt multiplayer-PC-spel. De glansiga RC-bilarna, dumma jetpaket och absurd flygakrobatik kan ge alla åskådare intrycket att Rocket League är barnslig eller avslappnad.

Så det är förvånande och till och med lite frustrerande för nya spelare att hoppa in i online-matcher och bli helt förstörda. Sanningen är att Rocket League (på Amazon) är mindre som ett fotbollsmatch med RC-bilar, och mer som ett lagbaserat biljardspel med RC-formade signaler. Allt, från den vinkel du slår bollen till ytan på bilen du ansluter till, påverkar radikalt skjutbanan. Att styra din bil och veta hur man slår bollen är en viktig del av spelet – och självstudierna i spelet lär dig bara grunderna. Rocket League-skicklighet kommer av erfarenhet, men att räkna ut var homo ska börja kan vara skrämmande.

För att hjälpa dig blivande underbarn har jag valt x viktiga Rocket League-tips att tänka på när du hoppar in i en online-lobby. Det här är inte på något sätt en guide. Klyftan med skicklighet och erfarenhet mellan en nybörjare av en Rocket League-spelare och en veteran är alldeles för stor för att bara få några tips.

Tänk på den här artikeln som mer av en översikt. Det här är saker du bör tänka på när du hoppar in i en match eller tränar under dina spel när du får chansen. När det gäller Rocket League, var tålamod och var alltid redo att lära dig, för det finns mycket att suga i. Med övning kommer du snart att få fram trickskott och fantastiska rensningar.

ten. Bind om kontrollerna

Rocket League standardinställning för kontroll är bra för vardagligt spel. Varje knapp har en dedikerad uppgift, vare sig den riktar sig mot bollen, accelererar, backar, boostar, powerglider eller hoppar. Standardkontrollerna har dock några gnagande upphängningar som kan hindra dig från att utföra mer exakta åtgärder under en matchning.

Till exempel, med standardkontrollerna mappas boosting och hoppning till Circumvolve- och Ten-knapparna på en PlayStation iv-kontroller ($ 369,99 på GameStop) eller A- och B-knapparna på en Xbox-kontroller ($ 639,00 på Amazon). Det betyder att du måste använda tummen för att mata in något av kommandona, vilket kan ge dig calorie-free mindre precision än om dessa åtgärder mappades för att säga vänster och höger bumpers.

Detta är ett av de tips som du definitivt bör experimentera med på egen hand. Du hittar massor av kommentarer online med spelare som delar deras föredragna kontrollinställningar, men det handlar i slutändan om vad du är bekväm att använda.

9. Fixa kameran

Så vardagligt som detta tips kan låta kan futzing med kameran radikalt förändra hur du spelar spelet. Standardkameran visar ett bra jobb med att visa handlingen framför dig, men det finns flera kritiska kamerainställningar som kan justeras för att ge dig en optimal vy.

Inställningarna för synfält, höjd, vridning, vinkel, styvhet, avstånd och kameraskakning kan justeras så att de passar dina önskemål. Du kan även ändra bollinriktningen till ett växlings- eller hållkommando. Du kan justera detta på egen manus om du vill, men om du är nyfiken på att veta vilka kamerainställningar pro-spelare använder kan du hitta några listor relativt snabbt med en snabb Google-sökning.

8. Back up är viktigt

När du lär dig repen är du benägen att göra en galen streck för bollen. Alla vill vara en målvärd MVP, trots allt, så det är bara naturligt att göra en förvrängning för innehav. Men i Rocket League snabba och ständigt flytande matcher är det inte alltid det klokaste valet att hålla fast vid bollen. Om hela ditt lag kämpar för bollen kommer ingen att vara redo att rensa ett skott mot ditt mål om dina motståndare vrider bollen från din besittning. Tyvärr är det lika skadligt att hänga tillbaka och vänta på målet, eftersom ditt lag saknar trycket från ett dedikerat brott.

Popular:   Easy Ways To Make Your Android Phone Less Annoying

Lösningen är att hitta en mellanväg mellan offensiv och defensiv handling. Om två av dina lagkamrater styr bollen mot målet under händelsen, häng tillbaka lite och var redo att fånga bollen om en motståndare stjäl. Du vill placera dig halvvägs mellan bollen och ditt eget mål, redo att rensa det när det kommer för nära hemmet. Förbehållet är dock att du måste följa bollen för att se till att den inte kommer tillbaka till din sida av planen.

Om din lagkamrat får bollen och du råkar vara nära dem, kör upp och erbjud back up. Du vill hjälpa till att styra bollen i målet. Antag aldrig att din lagkamrat gör skottet: var alltid redo att knuffa bollen i rätt riktning om din partners mål är avstängt.

Slutligen, om du har bollinnehav, fortsätt på alla sätt. Ta ett skott, gör ett pass eller gör vad du tycker är rätt för ditt lag simply nu. Var noga med att inte bli över upphetsad och köra före bollen.

seven. Hantera din heave

Boost kapslar är en viktig del av Rocket League kärnspel. Boosting låter dig spränga över fältet för att fånga eller blockera skott och rivaliserande bilar, och låter dig flyga genom luften under hopp för spektakulära trickskott. Boost konsumeras dock mycket snabbt, så du måste regelbundet köra över boostkulor på fältet för att fylla på ditt lager.

Heave-orbs är tillgängliga för alla förare och det tar dyra sekunder att återuppta när de samlats in. Vänta några ögonblick på en boost-kula kanske inte låter som en stor sak, men Rocket League-matcher är snabba och rasande. Att vänta på en boost-orb tar dig ur handlingen och förlamar ditt lags brott, vilket ger dina motståndare en stor fördel nether de få sekunderna du är borta.

Håll ett bra lager av boost till hands, men gör inte heller något för att samla in dem. Du kan samla in maximalt 100 boost-enheter per friction match. Vanliga boost-orbs på fältet återställer 12 enheter vardera när de samlas in och återupptas på cirka fyra sekunder. Stora klot återställer 100 boost-enheter, men dessa gyter bara i fältets fyra hörn och återgår på ten sekunder. Som ett resultat bör du inte gå ut och hämta dem såvida inte matchens ebb och flöde tar dig dit.

Bli inte girig och ta boost bara för att du kan; kom ihåg att du delar dessa kulor med dina lagkamrater. Den enda gången du bör överväga att samla överflödigt heave är när du märker att motspelare går efter en och vill förneka dem.

Att öka till överljudshastighet är ett utmärkt sätt att komma över fältet. När du väl har nått din topphastighet går du dock inte snabbare genom att bränna mer boost. Du kan bibehålla supersonisk hastighet genom att hålla accelerera och framåt, så spara din boost när du når ljudnivåerna.

6. Passiv aggression

Din bil fungerar under samma invecklade fysik som bollen gör, även om ditt fordon är bestämt tyngre. Det betyder att du kan ramma spelare och de kan ramma dig in natura. Detta är särskilt användbart när du spelar försvar. Ofta befinner du dig i en position där du inte kan boosta tillräckligt snabbt för att slå bollen ur dina motståndares innehav. I dessa situationer kan rammning av dina motståndare i hög grad hindra deras skjutförmåga, få dem att missa ett skott i mål eller sakta ner dem tillräckligt för att låta en lagkamrat rensa bollen.

Popular:   10 Easy Tips And Tricks For Better Smartphone Photos

Du kan också helt förstöra motsatta spelares fordon. Detta tvingar dem att respawna på sin sida av kartan, vilket ger dig värdefulla sekunder att dra nytta av din motståndares försvagade brott / försvar. För att förstöra ett fordon måste du dock ploga igenom dem i en rak linje medan du ökar. Även om det är användbart om det lyckas, är det också extremt riskabelt och bör användas sparsamt. Uppmärksamma spelare kan enkelt undvika ditt galna försök med ramning, vilket nästan garanterat kommer att skjuta över dig. Du vill inte lämna ditt squad sårbart medan du klättrar för att placera dig själv, så gör inte en poäng att förstöra bilar om du kan hjälpa det. I allmänhet vill du slå bollen innan du börjar slå andra spelare.

5. Hoppa och kör bakåt

Dina rörelsesalternativ är inte helt boostberoende, även om boosting verkligen hjälper. Powerlide är till exempel en skarp sväng som låter dig rulla snabbt för att orientera din bil mot handlingen snabbare än en normal sväng. Men det kan finnas situationer där du vill gå bakåt utan att omorientera din bil. För scenarier som dessa fungerar körning i backen överraskande bra, i kombination med valv.

Att hoppa medan du håller framåt eller bakåt gör att din bilvalv i den riktningen. Att göra det när du accelererar ökar din rörelsehastighet och upprepade valv ökar din hastighet ytterligare. Du kan enkelt nå din toppfart med några välpassade vändningar, så var noga med att använda dem rikligt om du behöver komma ikapp. Detta gäller också bakåt och bakåtkörning. Så galet som det låter kan det gå snabbare att köra i dorsum medan du valver än att svänga eller till och med kraftglidning. Vaulting är ett fantastiskt sätt att snabbt komma i position samtidigt som du sparar heave, så prova någon gång.

4. Ta till luften

Rocket League’s boll är ett komplext odjur som ricochets runt fältet beroende på hur hårt du träffar det, var du kommer i kontakt med det och vilken del av din bil som kommer i kontakt. Naturligtvis tar bollen upp i luften under hektiska matcher, vilket gör det svårt att åter ta kontrollen över den. Lyckligtvis låter din bils boost- och hoppförmåga flyga genom luften för att göra exakt det.

Gör inget misstag, men flygspel är extremt svårt att bemästra, och det krävs mycket övning för att förstå det ordentligt. När det är enklast kan du flyga genom luften genom att hoppa samtidigt som du håller upp och håller tillbaka kontrollspaken något. Ytterligare manipulation av kontrollspaken och heave gör att du kan korrigera din bana och tonhöjd. Att lära sig att styra din bil i luften är oerhört användbart och kan ge dig en enorm fördel nether matcher.

Tyvärr finns det inget enkelt knep för att göra ditt flygspel perfekt förutom att träna. Vårt råd är att genomföra flygattacker närhelst möjligheten ger sig, och utnyttja Rocket League’southward träningsläge i hög grad för att anpassa sig till fysiken. Var inte rädd för att försöka; du kan inte bli bra om du inte gör försöket.

iii. Missbruka väggarna

Att använda arenaväggarna är ett utmärkt sätt att förbättra ditt flygspel och ta bollen i besittning. Om en motståndare missar ett skott, eller slar försiktigt in bollen i din sida av planen, är chansen att bollen kommer att studsa eller rulla av bakväggen och flyga vilt i luften.Men varje sekund är bollen felaktig är en sekund ditt lag inte har, vilket ger dina motståndare värdefull tid att återhämta sig och starta brott. Om du ser bollen ta sig mot himlen nära en vägg, använd liberala boostar och hopp för att följa bollen i luften och rensa om från din zon.

Popular:   5 Tips For A More Productive Work Week

Som tidigare nämnts är Rocket League flygmanövrering en viktig och viktig del av spelet. En ny eller oerfaren spelare kan vara benägen att vänta på att bollen landar innan han gör ett försök till återbesättning. En erfaren spelare kommer inte, och du kan vara säker på att spelare som vet hur man följer bollen i luften kommer att göra det när som helst för att ge sig själva en fördel.

Det är ingen lätt sak att bemästra, kom ihåg. Ett bra sätt att träna skulle vara att slå bollen i en vägg och följa den några sekunder senare och göra ditt bästa för att fånga upp den, bollen svänger ut i luften. Visst, det är svårt att bemästra hur du stryker boost och när du ska ta dina hopp, speciellt eftersom bollen inte kommer att uppträda på samma sätt varje gång. Men fortsätt, för ju tidigare du införlivar väggar i ditt flygspel, desto effektivare blir du på planen.

2. Anpassad utbildning

Att läsa tips och råd är bra och dandy, men det är en helt annan sak att omsätta dem i praktiken. Att omsätta dessa tips i praktiken mot andra spelare kan också vara svårt, eftersom du sannolikt kommer att vara fokuserad på matchen och bara kommer att kunna använda dessa tekniker situationellt. Lyckligtvis för dig är Rocket League-communityn medveten om spelets branta inlärningskurva och har gjort anpassade träningspaket för att skapa mycket specifika övningar för dig att finpussa dina färdigheter.

Medan vi inte kommer att lyfta fram några specifika Rocket League-övningar, har du inte mycket trouble med att hitta kurser för nästan vad som helst du vill lära dig och öva. Borrarna finns som koder som du söker efter så att du kan börja träna med ett ögonblick. Det finns dock några saker du vill tänka på.

För det första rekommenderar six starkt att du kör övningar som har en kompletterande video som visar hur åtgärderna utförs. Det saknas ingen av dessa på YouTube av mycket skickliga spelare, så det borde inte vara ett problem. För det andra vill du hitta övningar som passar din skicklighetsnivå. En mycket skicklig spelares övningar kan vara alltför komplexa eller utmanande för dig att försöka om du bara har börjat.

1. Ta pauser

Det här sista tipset är lika viktigt som de sista nio, trots hur uppenbart det kan låta. Oavsett hur bra eller dåligt du spelar är det mycket viktigt att ta en paus från spelet en stund och koppla av. Nej, half dozen nagar dig inte om att spela för mycket eller något liknande. Snarare är det väldigt lätt att bli överväldigad när du tränar och känner att du inte gör stora framsteg. Det är naturligt att bli low-cal het under kragen, speciellt med hur rik spelet kan vara och hur sköna spelare är under en match.

Tricket är att helt enkelt gå bort från spelet när du känner dig calorie-free uppvärmd. Du kommer inte att prestera bättre om du är stressad och det är inte troligt att du lär dig eller förbättrar heller. Acceptera att du gjorde misstag och arbeta för att lära dig av dem, snarare än att slå dig själv. När du känner dig avslappnad, ge spelet en ny chans.

10 Rocket League Tips Thatll Give Your Car Hot Wheels

Source: https://sv1.texasucanpaint.com/10-rocket-league-tips-thatll-give-your-car-hot-wheels-878